Portretten van en voor dierbaren

Een portretfoto is een gedeeld en onvervangbaar bezit dat door de jaren heen in waarde toeneemt. U denkt waarschijnlijk direct aan een dierbare die de aandacht en waardering verdient. Vice versa wordt u de tastbare herinnering gegund.

Boek een portretsessie en laat mij u en/of een dierbare portretteren.

boek een portretsessie
01
Portretsessie thuis
De portretfoto's worden in de vertrouwde omgeving en vanuit de eigen stoel gecreëerd.

De sessie duurt ca. 50 minuten en u heeft geen ervaring of voorbereiding nodig.

02
Portretfoto's ontvangen
Binnen drie werkdagen ontvangt u digitaal de door mij geselecteerde en bewerkte portretfoto's. Deze miniserie bestaat uit een 'Rembrandt portret' en twee artistieke zwart-wit-foto's (stijl naar situatie/persoon).
03
Optioneel: extra foto's
Vaak levert een portretsessie meerdere mooie varianten op, deze kunnen tegen meerprijs ook nabewerkt en afgenomen worden.
04
Optioneel: fysieke prints
Ik werk samen met een gecertificeerde Hahnemühle studio die zorgt voor de beste kwaliteit mogelijk. Deze prints zijn in verschillende maten en aantallen tegen meerprijs te bestellen.
Wat kunt u verwachten van het resultaat?
 • Rembrandt Belichting portretfoto

  De hoofdfoto van de portretsessie is de portretfoto met zogeheten Rembrandt Belichting. Dit is een karakteristieke foto met een specifieke belichting, waarbij de persoon recht in de camera kijkt.

 • Artistieke zwart-wit fotografie

  Naast de hoofdfoto ontvangt u tevens ten minste twee foto's die we samen ter plekke bedenken binnen de stijl die ik schiet. Hiervoor is geen ervaring nodig, ik begeleid u met simpele aanwijzingen.

 • Nabewerking

  De gemaakte beelden worden door mij nabewerkt op onder andere licht, kleur en afleidende elementen zoals uitstekende haartjes.

 • Hoge resolutie digitale bestanden

  U ontvangt de geselecteerde en nabewerkte foto's digitaal in hoge resolutie (groot formaat, jpeg).

 • Fysieke prints

  Optioneel druk ik uw portretten af in samenwerking met een gecertificeerde Hahnemühle partner, hét wereldberoemde topmerk met museumkwaliteit papier en inkt.

Portretten van naasten

Ik focus en specialiseer mijn fotografie op ouderenportretten. Daarbij portretteer ik ook graag naasten om zo mooie portretseries te maken van dierbaren.  

Portretserie van de familie 
Het maken van een portretserie van en voor de familie? Neem contact op voor de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om iedereen tijdens dezelfde sessie te fotograferen of om op verschillende adressen te fotograferen als het lastig is om iedereen bij elkaar te krijgen.

Portretten voor personen in hun laatste levensfase
Ik portretteer ook personen die – naar verwachting – in hun laatste levensfase zitten, ongeacht de leeftijd. Ook hierbij zijn naasten van harte welkom om aan te sluiten.

Vanwege de manier van belichten en de grootte van mijn mobiele achtergrond, fotografeer ik tot maximaal twee personen per portret in mijn stijl.

SCROLL UP
× Stuur me een bericht