Portretten van en voor dierbaren

U denkt waarschijnlijk direct aan een dierbare die de aandacht en waardering verdient. Vice versa wordt u de tastbare herinnering gegund. Een portretfoto is een gedeeld en onvervangbaar bezit dat door de jaren heen in waarde toeneemt.

Boek een ouderen portretsessie en laat mij u of een dierbare vastleggen.

boek een portretsessie

“Ruden verstaat de kunst om in een foto niet alleen het uiterlijk maar ook het innerlijk en karakter te doen spreken en te laten herkennen. Ik wou dat ik zulke foto’s ook van mijn vader had.”

Dave Gideonse
/
neef David Gideonse

Ik ben ontzettend dankbaar voor de fotoshoot en avond die ik met mijn oma heb gehad. Ruden kreeg het voor elkaar om mijn opa en oma weer 16 te laten voelen na hun bijna 65-jarig huwelijk. Ik raad het iedereen aan om zo’n fotoshoot te doen voor prachtige foto’s voor later.

Eveline Brouwer
/
kleindochter Bert van de Poll & Dorothea van de Poll - Huisinga
Fotografie aan huis
 • Rembrandt Belichting portretfoto

  De hoofdfoto van de portretsessie is de portretfoto met zogeheten Rembrandt Belichting. Dit is een karakteristieke foto met een specifieke belichting, waarbij de persoon recht in de camera kijkt.

 • Artistieke zwart-wit fotografie

  Naast de hoofdfoto ontvangt u tevens ten minste twee foto's die we samen ter plekke bedenken binnen de stijl die ik schiet. Ik begeleid u met simpele aanwijzingen.

01
Portretsessie thuis
De portretfoto's worden in de vertrouwde omgeving en vanuit de eigen stoel gecreëerd.

De sessie duurt ca. 50 minuten en u heeft geen ervaring of voorbereiding nodig.

02
Portretfoto's ontvangen
Binnen vier werkdagen ontvangt u digitaal de door mij geselecteerde en bewerkte portretfoto's. Deze miniserie bestaat uit een 'Rembrandt portret' en twee artistieke zwart-wit-foto's (stijl naar situatie/persoon).
03
Optioneel: extra foto's
Vaak levert een portretsessie meerdere mooie varianten op, deze kunnen tegen meerprijs ook nabewerkt en afgenomen worden.
04
Optioneel: fysieke prints
Ik werk samen met een gecertificeerde Hahnemühle studio die zorgt voor de beste kwaliteit mogelijk. Deze prints zijn in verschillende maten en aantallen tegen meerprijs te bestellen.
Wat kunt u verwachten van het resultaat?
 • Rembrandt Belichting portretfoto

  De hoofdfoto van de portretsessie is de portretfoto met zogeheten Rembrandt Belichting. Dit is een karakteristieke foto met een specifieke belichting, waarbij de persoon recht in de camera kijkt.

 • Artistieke zwart-wit fotografie

  Naast de hoofdfoto ontvangt u tevens ten minste twee foto's die we samen ter plekke bedenken binnen de stijl die ik schiet. Hiervoor is geen ervaring nodig, ik begeleid u met simpele aanwijzingen.

 • Nabewerking

  De gemaakte beelden worden door mij nabewerkt op onder andere licht, kleur en afleidende elementen zoals uitstekende haartjes.

 • Hoge resolutie digitale bestanden

  U ontvangt de geselecteerde en nabewerkte foto's digitaal in hoge resolutie (groot formaat, jpeg).

 • Fysieke prints

  Optioneel druk ik uw portretten af in samenwerking met een gecertificeerde Hahnemühle partner, hét wereldberoemde topmerk met museumkwaliteit papier en inkt.

SCROLL UP